9 ball och bowling

9 ball quick Fire pool

Detta är ett roligt spel där man bör vara lite pricksäker för att vinna. Det är inte bara att börja spela och få ner de bollar som ligger bäst till utan här måste man ta dem i följd. Den lägsta bollen först, det vill säga ettan, sedan är det tvåan, trean och fyran och så vidare. Den boll med högst nummer ska i sist. Om du skulle råka träffa en annan boll först och den åker i så får man vackert ta upp den igen och spelet går över till motståndaren. Skulle du dock träffa den rätta bollen först och den i sin tur träffar en annan så går spelet vidare som vanligt. Detta är ett roligt spel och en intressant variant av biljard.

Bowlingspel

Det finns mängder med olika spel och varianter av dessa spel. Detsamma gäller för bowling. Oavsett vilken variant man spelar så går det hela ut på att man ska få ner käglorna som finns längst fram på bilden. För att få ner dem så ska ett klot föras bort och förhoppningsvis så får man ner käglorna. Ju fler man får ner ju högre poäng blir det.

Grafiken är bra

När man spelar så vill man gärna att grafiken ska vara bra och det är oftast på alla flashspel. Det är mycket fina färger och det är inga strimmor på bilden som det ibland kan bli på många andra spel. När man spelar biljard så är det lätt att förstå hur man ska göra. Det gäller även i bowlingspelet.

Flashspel är bra att spela för man slipper ladda ner dem, eftersom man spelar direkt från webbläsaren. Man kan behöva ett insticksprogram eller en flashspelare men det fixar man med ett klick. Har man bara det så kan man spela alla flashspel.