Boom Solitaire

Vad är Flashspel?

Många gånger när man vill spela ett spel så måste man oftast ladda ner det i datorn. Det behöver man inte när det gäller flashspel utan de spelen spelar man direkt i webbläsaren. Dock så måste man ha ett insticksprogram nerladdat i datorn. Behöver man det så kommer det att stå i webbläsaren när du går in på spelet. Så fort insticksprogrammet är nerladdat så går det att spela spelet.

Boom Solitaire

Tycker man om kortspel så ska man testa Boom Solitaire. Man ska rensa bort korten som finns på bordet framför en. Om du har en sexa, till exempel, så kan du rensa bort de kort som är närliggande som exempelvis en femma eller sjua, och så vidare.

För att ytterligare förtydliga. Om du har en tvåa på handen och ett ess eller en trea tillgängligt på bordet så får du välja ett av dessa kort. Vi säger att du väljer trean. Då kan du antingen ta en fyra eller en tvåa efter trean. Alla korten ska rensas bort, det är målet. Det gäller att tänka till lite innan man rensar bort kort. Det finns jokrar som är mycket bra att få, för dem kan man använda till precis vad man vill.

Detta är en variant av kortspelet Golf. Det hela går ut på samma sak men bakgrunderna på spelplanen kan se annorlunda ut, de brukar vara glada och soliga.

Vill man bli glad samtidigt som man vill ha en underhållande stund så passar detta spel bra för man blir glad när man ser alla de färger som spelet har. Layouten är varierande, men solig och ljus. Underhållande är det, för man vet aldrig hur det ska gå. Har man tur så vinner man och gör man inte det så är det bara att testa lyckan igen.