Vilka är de bästa spelsajterna för sportbetting?

Har du lust att testa betting, men vet inte riktigt vilka sidor online som är bäst? Låt oss ge några tips.

Betsson

Betsson är en av de största och mest etablerade svenska sidorna för betting och har funnits sen 2002. Som ny spelare möts du av ett välkomsterbjudande som ger dig 100% i insättningsbonus upp till 1000 kronor, pengar du kan använda när du spelar på sport. Vilken sport du ska spela på kan vara svårt att välja, det finns nämligen massor olika i utbudet. Självfallet finns fotboll och hockey, men också alla andra stora sporter och bland annat e-sport, golf och schack. Det finns möjlighet till live odds och vilka matcher som snart börjar är lätt att hitta. Även i övrigt är sidan välstrukturerad, vilket är viktigt när det är en sida med så mycket information, så många olika sporter, ligor, turneringar och matcher. Det är inga problem att hitta det du letar efter på Betsson.

Unibet

En annan väletablerad sida där du kan betta är Unibet. Det är en sajt som ger dig möjlighet att spela på många olika sorters spel, men som du kan gissa dig till av namnet är det betting som de har störst fokus på. Även Unibet har funnits länge, det grundades redan 1997. Unibet har också en välstrukturerad sajt där du lätt kan hitta det du söker efter och utbudet av sporter att spela på är stort. Ett extra plus för att det redan i menyn syns hur många spel som finns inom varje kategori. Unibet erbjuder spel på live odds och du kan lätt se vad som pågår och vad som snart börjar. Det finns också möjlighet att se spel som Unibet rekommenderar, en bra sak om du är nybörjare och inte riktigt vet var du vill börja. Som ny spelare kan du välja mellan olika välkomstbonusar. Du kan få 100% insättningsbonus upp till 2000 kronor, 500% insättningsbonus så du kan sätta in 100 kronor men spela för 600 kronor, eller så kan du välja andra chansen. Det är en bonus som gör att du kan få pengarna tillbaka om du gör en satsning på max 500 kronor och förlorar.

888sport

En lite nyare bettingsajt är 888sport, som lanserades 2008. Upplägget på sidan är ganska likt det du kan hitta hos andra, det som sticker ut lite är att de valt att göra en sida i svart och med extremt enkel struktur. Här behöver du inte bli distraherad av att se massor av information samtidigt, utan kan fokusera på det du valt att klicka fram. Ändå är det lätt att hitta, menyerna gör att allt du söker finns max ett par klick bort, och utbudet av sporter och matcher är stort. Vilken typ av sida och färgskala som passar dig vet du själv bäst, men vi gillar verkligen den lösning som finns hos 888sport. Som ny spelare finns det en välkomstbonus som gör att du kan spela för 600 kronor om du bara sätter in 100 kronor.